Pași importanți pentru a păstra bronzul până la iarnă

Pași importanți pentru a păstra bronzul până la iarnă

1

Un bronz câștigat de-a lungul întregii perioade estivale va dura mult mai mult timp dacă vei ține cont de niște reguli simple.

  • Evitarea tratamentelor corporale care presupun exfolierea. Astfel, pentru ca pielea să îşi menţină supleţea, dincolo de aspectul ciocolatiu, se recomandă ca după fiecare duş să fie aplicată o cremă hidratantă, de preferat o loţiune după plajă care conţine şi autobronzant, esenţial pentru menţinerea bronzului.

  • 5-metode-simple-prin-care-poi-sa-arzi-mai-multe-calorii-i-sa-slabetiHidratează-te! O piele frumoasă e o piele hidratată. Apa are proprietăţi magice şi pentru producerea unui bronz uniform, atrăgător şi rezistent. Astfel, pe lângă cei 2 l de lichide obligatorii în timpul zilei, plusează cu creme şi loţiuni de corp care să lase pielea moale şi catifelată şi care să prelungească nesperat de mult viaţa bronzului tău.

  • Nu folosi apa foarte fierbinte la baie sau dus și foloseste un gel pentru baie cu cremă hidratantă. De asemenea, nu freca pielea foarte tare cu prosopul, las-o să se usuce singură, pentru că astfel celulele moarte de la suprafata pielii se vor dizolva mai rapid si cu ele și bronzul va fi mai frumos.

  • lamaie_zmeura_56349000Acordă importanță și îngrijirii din interior. Bronzul nu ține doar de aspectul exterior, ci poate avea strălucire și datorită unei substanțe numite betacaroten. Îl găsești din abundență în primul rând în morcovi și mai apoi în alte alimente, fructe și legume, care au o pigmentare excesivă (afine, mure, zmeură etc).

  • Folsește o loțiune care ajută la evidențierea bronzului. Nu trebuie să o folosești în fiecare zi, de câteva ori pe săptămână este suficient. Aceasta îi va da o nuanță intensă bronzului tău și îți va hidrata pielea.

  • 2507_app_rub_n_smell_lotionDupă vacanță este recomandată utilizarea zilnică a unei loțiuni sau creme de corp cu ulei de jojoba, de avocado sau migdale, cu vitamina A și E. Aceste ingrediente contribuie la păstrarea bronzului mai mult timp, dar oferă si protecție împotriva efectelor negative ale soarelui asupra pielii.

 

 

 

1 COMENTARIU

Lasă un comentariu