Ce poți face cu sticlele de vin folosite

Ce poți face cu sticlele de vin folosite

0

Chiar dacă nu eşti un mare consumator de vin, sticlele goale continuă să se adune în debara. Cum poți scăpa de ele? Bineânţeles că le poţi arunca, le poţi recicla sau, dacă ai puţină imaginaţie şi îndemânare, le poţi găsi utilizări altenative. Mai jos vezi ce lucruri minunate poți face ușor și rapid cu sticlele de vin.

1.Răzor de flori

1

Decorează-ți grădina sau chiar pervazul cu o astfel de vază unică, care redă interiorului o notă deosebită.

2.Candelabru

2

Îţi poți uimi plăcut prietenii veniţi în vizită cu un candelabru realizat din sticle de vin. Dacă foloseşti sticle de culori diferite, impactul vizual va fi şi mai mare.

3.Șanuri

1-wine-bottle-boot-shaper

Dacaă ai cizme înalte, ştii că acestea au tendinţa de a cădea într-o parte. Pentru a le păstra forma inițială, pune câte o sticșă în fiecare cizmă.

4.Dozator pentru săpun

16-wine-bottle-soap-dispenser

Cu o sticlă de vin și un picurător poți înlocui banalele ambalaje de plastic cu săpun sau detergent de vase. O invenție frumoasă și destul de practică.

5.Lumină ambientală

15

Această veioză nu va da, cu siguranţă, prea multă lumină, însă va fi ideală pentru momentele pasionale sau, pur şi simplu, ca lumină de veghe.

6.Suport pentru lumânare

11

Vrei o cină romantică şi îţi lipseşte sfeşnicul? Nicio problemă, cu puţină imaginaţie poţi realiza unul dintr-o sticlă de vin.

7. Vas pentru depozitarea bomboanelor

16

Micile gustări pot fi la fel păstrate într-o sticlă de vin. Aceasta poate fi și o bună idee de cadou pentru o persoană dragă.

Sticlele de vin reprezintă doar unul dintre obiectele de uz casnic care pot fi reciclate și transformate, cu puțină dragoste și inspirație, în obiecte captivante și utile, așa că, trage cu ochiul prin debara și sigur vei găsi lucruri pe care le poți ușor transforma într-un obiect de decor unic.

NU SUNT COMENTARII

Lasă un comentariu