Visezi la gene lungi și dese? Încearcă acest remediu!

Visezi la gene lungi și dese? Încearcă acest remediu!

13

Febra genelor cât mai lungi și mai dese și a sprâncenelor groase cu un aspect cât mai natural a cuprins o mare parte a reprezentantelor sexului frumos, și de ce să nu recunosc, chiar și pe mine. Dacă există persoane care reușesc să ajungă la rezultatul dorit prin extensii de gene, sunt și personae, ca mine, care aleg varianta puțin mai anevoioasă – serurile pentru stimularea creșterii genelor și a sprâncenelor.

Seruri de genul sunt câteva pe piață însă la prețuri destul de măricele, plus la toate puține dintre ele conțin ingrediente naturale. După câteva ore bune de căutare în internet am aflat despre serul Foxy Eyes , care avea cele mai bune și pozitive recenzii. Recunosc, la început nu am avut așteptări prea mari de la acest produs, însă era la un preț foarte acceptabil, conținea doar ingrediente naturale și mi-am zis că merită să îl încerc. Comanda am făcut-o de pe site-ul producătorului oficial și am primit serul în doar 3 zile.

Atât recipientul cât și aplicatorul seamănă identic cu un tuș pentru ochi, produsul în sine fiind un fel de gel transparent. Aplicarea Foxy Eyes este foarte ușoară: igienizezi tenul și te asiguri că ochii sunt fără urme de machiaj, aplici produsul la baza genelor și sprâncenelor și îl lași să intre în piele. Serul se absoarbe imediat, nu devine lipicios după aplicare și nici nu foarmează cocoloașe.

Cu o combinație unică de ingrediente naturale, serul Foxy Eyes  este complet sigur și hipoalergenic. Ingredinetele ca extractul de aloe vera, acacia albă și cheratina stimulează creșterea firelor noi de păr, hrănesc, întăresc și protejează structura acestuia. Astfel genele se îmbogățesc cu vitamine și minerale și sunt protejate de efectele negative ale mediului.

Așadar, am folosit serul Foxy Eyes  timp de 16 săptămâni și acum sunt gata să mă împărtășesc cu părerile despre acest produs:

 • În primele săptămâni de aplicare a serului am observant o îmbunătățire majoră în alungirea firelor de păr din colțurile externe.
 • După 4 săptămâni de aplicare am simțit genele și sprâncenele mai puternice, mai lucioase și mai flexibile, nu uscate și agresate de purtarea mascaralei.
 • Genele sau îndesit și îngroșat considerabil după 7-8 săptămâni de aplicare.
 • În timpul demachierii nu am mai observat fire pe dischetele demachiante, deci serul se descurcă perfect și la capitolul prevenirii căderii excesive a firelor.
 • După 10 săptămâni genele au căpătat volumul la care visam mereu și culoarea firelor de păr s-a intensificat puțin.

Aplicarea serului a devenit cel mai plăcut moment din ritualul de dimineață. Priviți pozele pentru a vedea ce schimbări minunate mi-a aferit  Foxy Eyes :

Sunt super-încântată de acest ser pentru stimularea creșterii genelor și sprâncenelor. Sunt fericită că în sfârșit pe piața noastră a apărut un produs natural, calitativ și atât de accesibil ca preț. Acum am în sfârșit sprâncene dese și gene lungi și voluminoase fără prea mare efort și cu zero riscuri! Vă recomand serul Foxy Eyes  cu toată încrederea! Dacă doruți să procurați serul direct de la producătorul oficial, acesați acest link.

Mai multe detalii despre Foxy Eyes

13 COMENTARII

 1. Chiar este super eu le aveam varză ținând cont că am avut fir cu fir… Acum mi-au crescut foarte mult și-au prins un contur frumos!

 2. Nici eu nu credeam în așa produse până nu am văzut genele prietenei mele, care timp de 2 luni au căpătat un volum și o lungime de invidiat, totul datorită Foxy Eyes.

 3. Buna! Îl folosesc de o lună și jumătate și chiar mi-au crescut genele și s-au îngroșat chiar. Am facut și poze înainte și după și se vede foarte mult diferența! L-am folosit seară de seară,și uneori când nu mă machiam,chiar și dimineața. Când mă dau cu rimel,am fost întrebata de ce mi-am pus gene false.:-) Îl recomand cu siguranță!

 4. Foarte tare! Am mai cautat pareri despre Foxy Eyes zilele trecute si am vazut ca in general fetele sunt foarte multumite. Chiar nu ma asteptam la asta.

 5. Eu azi am început. Sper să dea rezultate, am avut 2 ani gene puse și am impresia că nu mai am genuțe deloc..sper să mă ajute!

 6. Am folosit Foxy Eyes timp de 3 luni.
  Primele rezultate încep să se vada după 5-6 săptamâni de utilizare.
  La finalul perioadei de tratament, genele mele erau mult mai lungi, mult mai dese și aveau un aspect sănătos.

 7. Și eu îl folosesc de 2 luni.Rezultatele s-au văzut încă din primele săptamâni.Sunt mulțumiă de produs. E exact cum scrii tu. La mine cel mai tare se vede după ce aplic mascara. Sunt extrem de lungi.

Lasă un comentariu