Lupta împotriva hipertensiunei. Cine a învins?

Lupta împotriva hipertensiunei. Cine a învins?

13

Despre faptul că hipertensiunea arterială este boala secolului ați citit în articolul anterior. Astăzi vreau să vă fac cunoștință cu povestea unei doamne, care după 5 ani de luptă cu hipertensiunea, a găsit metoda care a ajutat-o.

“Bună ziua. Mă numesc Ana și am 47 ani. Problemele de sănătate au început acum 5 ani. Înainte eram sănătoasă. Aveam uneori dureri de stomac, balonări sau dureri de spate, dar nu era nimic serios. Însă, într-o scurtă perioadă de timp totul s-a schimbat. Mi-au apărut dureri de cap frecvente, amețeli, insomnie, tahicardie și aveam mereu o vedere încețoșată. Nu știu care a fost mai exact cauza, pentru că m-am alimentat corect din totdeauna, nu fumez, nu administrez alcool și sunt mereu în mișcare. Poate că motivul au fost nervii acumulați în ultima perioadă de timp din cauza serviciului stresant. Medicul mi-a pus diagnoza – hipertensiune. Aici s-a început drumul meu lung în căutarea tratamentului care îmi va vindeca problema.

Am încercat tot felul de metode: pastille, injecții, diete speciale, ceaiuri din păducel și usturoi, chiar am stat 2 săptămâni într-o stațiune pentru persoanele ce suferă de afecţiuni cardiovasculare. Toate aceste metode aveau doar efecte temporare. O perioadă de timp mă simțeam bine, apoi simptomele reveneau. Eu însă, eram dispusă să găsesc metoda care îmi va înlătura problema cu totul. Peste ani de căutări am aflat despre picăturile Heart Tonic, care mi-au schimbat viața.20170314_150657

Heart Tonic este un supliment destinat persoanelor ce se confruntă cu hipertensiunea, dar și persoanelor care vor să prevină această afecțiune gravă. Acesta normalizează tensiunea arterială, tonifică sistemul vascular, îmbunătățește funcționarea inimii și reduce cantitatea de zahăr din sânge. Heart Tonic este recomandat ca fiind un produs total natural care elimină problemele principale datorită exractului de busuioc, iasomie, rozmarin, salvie și bioflavonoidelor din lemn dulce.

Tip de câteva săptămâni am uitat complet de dureri de cap, insomnie și amețeli. Acum mă simt total sănătoasă. Medicul mi-a confirmat că tensiunea arterial s-a normalizat. Deci, celor ce suferă de hipertensiune le recomand cu mare încredere picăturile Heart Tonic. “20170314_150713

Mai multe detalii despre Heart Tonic

13 COMENTARII

  1. Da chiar e gravă problema aceasta!! Anual mor prin infarct miocardic 1,97 milioane de europeni și alți 1,24 milioane prin accidente vasculare cerebrale. Toate aceastea sunt din cauza hipertensiunei arteriale! Strașnic!!!

  2. Și vă dați seama că mulți din noi nici nu știu că suferă de această bolă cumplită! Dar câți oameni primesc tratamentul care nu-i ajută! Trebuie neapărat ca fiecare să se ocupe de sănătatea sa și să prevină apariția problemei

  3. Din când în cand fac tensiune .160.100. Nu cunosc care-i cauza . Cred că voi încerca Heart Tonic. Nu vreau să las problema asta pe voia sorții.

  4. Da chiar nu știam că e atât de gravă această problemă! Mulțumesc pentru așa articole informative. Chiar mă gândesc să-mi procur acest produs pentru a preveni hipertensiunea

  5. Bunicii mele i-am luat Heart Tonic pentru că nimic nu-i mai trata hipertensiunea. Acum zice că se simte mult mai bine. Nu mai are amețeli și dureri de cap.

  6. Anul trecut mi-am comandat heart tonic și am scăpat de insomnie și dureri de cap. Toată problema era în hipertensiunea arterială. iar acum problema nu mai este!!

  7. Offf…. Hipertonia asta este o mare problemă pentru familia mea! Cu toții suferim din cauza ei. Cred că voi comanda heart tonic pentru toți!

Lasă un comentariu