Review la ochelarii cu perforații PINHOLES

Review la ochelarii cu perforații PINHOLES

7

Fac parte din categoria oamenilor cu probleme cu vederea. Am miopie încă din copilărie și am decis să nu apelez la intervenții chirurgicale și să încerc să ameliorez vederea prin exerciții fizice și remedii naturale. Una dintre achizițiile recente pe care le-am realizat cu acest scop sunt ochelarii cu perforații PINHOLES.

ochelarii pinholes

Conform producătorilor, folosirea cu regularitate a acestor ochelari ajută la exersarea mușchilor oculari și ajută ochii să se relaxeze la sfârșitul unei zile obositoare.

Ochelarii trebuie purtați 15 minute zilnic pentru a corecta vederea timp de câteva săptămâni. Printre proprietățile lor se numără și reducerea ritmurilor bătăilor inimii, durerilor de cap și tensiunii arteriale.

Ei ajută la întărirea mușchilor oculari prin exersare, din acest motiv sunt foarte buni pentru persoane ca mine, care petrec mai mult de 2 ore în fața calculatorului fără pauze pentru odihnă.

Cu cât înaintăm în vârstă apare presbiopia – o afecțiune oculară cauzată de îmbătrânirea ochiului, proces prin care cristalinul se întărește treptat și pierde abilitatea de a focaliza. Ochelarii cu perforație încetinesc acest proces, prevenind dezvoltarea patologiei.

pretty-woman-eye-1600x900

Mulți oameni care au avut operație la cornee au nevoie de o lumină difuză uniform, cum ar fi cea dată de becurile fluorescente. Ochelarii cu perforații pot face ca pupila să se micșoreze, eliminând disconfortul provocat de becurile cu filament.

Persoanele care suferă de miopie trebuie să privească prin acești ochelari la distanță mare. Eu privesc ocazional televizorul cu acești ochelari, cam 20 de minute pe zi.

Când antrenăm mușchii oculari, spre această zonă curge mai mult sânge care transportă nutrienții necesari. Acesta hrănește celulele și furnizează elementele indispensabile menținerii sănătății lor. Nu există suficiente exerciții eficiente pentru antrenarea mușchilor oculari.

Folosesc acești ochelari doar de o săptămână și nu pot analiza obiectiv efectul procedurilor. Revin cu o recenzie mai complexă.

7 COMENTARII

 1. he, he. pai reiese ca purtind ochelarii ochiul doar se relaxeaza si dimpotriva acesta nu prea mai lucreaza la focalizare – adica face mai putin exercitiu muscular.
  mentionez ca nu am folosit acest tip de ochelari;
  totusi ideea de exercitiu al ochilor pare veridica, numai ca solutia tehnica -daca exista- trebuie prezentata foarte exact, fara loc de interpretari si pe intelesul oricui.
  Toate cele bune!

 2. Asa si nu am inteles despre care ochelari este vorba. Sunt foarte multe modele de ochelari si pretul difera… Sau este vorba de review la ochelarii de acest fel la general? Daca da, care m-ati sfatui sa ii cumpar. Am miopie dar nu port ochelari, vad destul de bine, nu am fost la medic sa-mi controlez vederea. Multumesc

 3. este bine sa avem grija de sanatatea ochilor din tinerete.facem exercitii pentru sanatatea muschilor, bem lapte pentru oase, dar pentru ochi ce facem?nimic!

 4. Buna,

  sint de ajutor acesti ochelari unei persoane care sufera de degenerescenta maculara?
  contez pe un raspuns dat in cunostinta de cauza;

Lasă un comentariu