Secretul unui ten frumos și luminos

Secretul unui ten frumos și luminos

15

Curățarea și îngrijirea corespunzătoare a feței este procesul care nu trebuie să lipsească din activitatea zilnică de îngrijire a tenului. Întotdeauna am fost de părerea că este foarte important să avem grijă de noi, să ne acordăm timp și atenție. Ceea ce vedem zilnic în fața oglinzii trebuie să ne placă și să ne facă fericite. Din acest motiv sunt mereu în căutarea soluțiilor care îmi vor îngriji tenul eficient. Astăzi vreau să vă vorbesc despre ultima mea descoperire: peria pentru curățarea tenului Pobling Sonic Pore Cleaning.1

Căutam de mult o astfel de perie, fie manuală sau electrică, însă majoritatea celor de pe piață sunt de calitate proastă sau prea costisitoare. Astfel, după multe căutari pe internet, am găsit peria Pobling, care are un raport calitate/preț excelentPobling Sonic Pore Cleaning este un aparat de îngrijire facială, cu o tehnologie de ultrasunete care curăță eficient tenul, împrospătează și reinvigorează pielea, luptă împotriva punctelor negre, tonifică tenul și atenuiază porii dilatați.

2

Folosind peria Pobling pentru curățarea tenului am constatat următoarele beneficii:

 • Cele 52000 fire ultra-subțiri îi oferă periei o structură moale și delicată, ceea ce înseamnă că nu irită pielea.
 • În comparație cu alte perii pentru curățarea tenului, care pot fi folosite doar cu anumite creme speciale, peria Pobling poate fi utilizată cu orice cremă, demachiant sau ulei.
 • Datorită carcasei rezistente la apă, peria Pobling poate fi folosită chiar și în duș.
 • Poate fi întrebuințată pentru demachiere, curățarea porilor sau masaj.
 • Datorită a celor 10000 vibrații cu ultrasunete pe minut tenul este curățat în profunzime, lucru care permite cremelor și altor loțiuni pentru față să fie absorbite mai adânc și mai efficient în piele.3

Folosesc peria Pobling cu mare drag, de două – trei ori pe saptamână, în deosebi seara. Se utilizează foarte ușor. Umezesc peria în apă caldă și aplic demachiant pe vârful periei sau pe față. Cu mișcări circulare masez toate zonele tenului. Când finisez îmi clătesc fața cu apă călduță și curăț peria sub jetul de apă de la robinet. Atât!4

Rezultatele mele după utilizarea periei Pobling timp de 3 săptămâni:

 • Pielea mult mai fină. Atunci când îmi ating fața, aceasta este fină, ca și cum aș atinge mătase.
 • Pori mai curați. Am observant că au dispărut punctele negre de pe nas și bărbie.
 • După ce am folosit fond de ten, am curățat fața cu peria și mi-am simțit-o mult mai curată decât dacă m-aș fi demachiat normal.
 • Peria Pobling este foarte ușor de folosit, nu se simte grea în mână, datorită formei nu alunecă, nici măcar în duș.
 • Peria se spală foarte ușor. După folosire clătesc cu apă călduță, o șterg ușor de un prosop curat și o acopăr cu protecția. Nu rămâne nici o urmă de fond de ten sau cremă pe ea.
 • Bateria ține mult, iar când vine timpul să o schimb, o fac foarte ușor și rapid.3_1480845093_32372

Pe scurt, sunt mulțumită de achiziție, pentru că am cumpărat-o la preț foarte bun, dar și pentru că în cazul meu dă rezultatele dorite. Diferența se vede și se simte. Dacă vă doriți și voi o astfel de perie, vă îndemn să accesați site-ul producătorului official. Personal m-am îndrăgostit în această perie minunată și o recomand cu toată încrederea.

Mai multe detalii despre peria de curățare a tenului Pobling

 

 

 

 

15 COMENTARII

 1. Hey! Ce gel pentru curățarea tenului foloseşti? Eu am unul de la Bioten, cu miere şi arnică. Apropo, folosesc și eu această perie)))

 2. Fetelor, să știți că eu am scăpat chiar de acnee cu ajutorul acestei perii. Se pare că m-a ajuta să-mi curăț fața de punctele negre care îmi și provocau acneea. Fericireeee!!!!

 3. Fetelor, această perie într-adevăr curăță foarte bine tenul! Uitați în poză ce bine s-a descurcat cu îndepărtarea machiajului.

 4. De mult îmi doresc așa o perie, dare le sunt atât de costisitoare. Bine că am dat de articolul tău și mi-am găsit peria perfectă. Merci!

Lasă un comentariu