Sfaturi pentru un selfie reușit

Sfaturi pentru un selfie reușit

0

Pentru că suntem în era internetului și a smartphone-urilor, fiecare din noi știe ce înseamnă un selfie. Dar, din păcate, puțini știu cum se face corect un selfie reușit, care pune în valoare persoana și nu scoate în evidență bărbia dublă, ridurile, cearcănele sau kilogramele în plus. Astăzi vreau să vă dau câteva sfaturi despre cum se fac selfi-urile reușite, care vor acumula o mulțime de like-uri.

13167467_1084318294922702_1988871097_nLocul și ocazia

Una dintre cele mai importante reguli ale serfie-urilor perfecte este să alegi cu grijă locul unde îți faci poza. Selfie-urile făcute în parc, la plajă sau la o petrecere cu prietenii sunt mai frumoase decât cele făcute în toaletă. Așadar, fă-ți un selfie doar dacă decorul și evenimentul au ceva de spus.

 

Ai grijă ce se vede în spatele tău

Analizează cu mare grijă ce este în spatele tău. Dacă alegi să faci fotografia în camera ta, atenție mare la curățenie. Nimeni nu vrea să-ți vadă ciorapii atuncați prin casă sau haosul de pe birou. ? Alege cu grija locul selfie-urilor tale.

Atenție mare la lumină

Un selfie bun e pus mereu într-o lumină bună. Așa că ai grijă să fii în preajma ferestrelor sau a unei surse naturale de lumina atunci când îți faci unul. Sursa de lumina trebuie să fie în fața ta pentru ca lumina să-ți încadreze frumos tenul.

supermodele-selfie3Uită de duck face

Pozele cu buze țuguiate nu sunt și nici nu au fost în trend. Astfel de selfie-uri arată penibil. Fii naturală, zâmbește și vei primi un selfie perfect.

Nu exagera cu editarea

Nu ieșim mereu perfecți în selfie, dar asta nu înseamnă că trebui să folosim toate efectele posibile pentru a primi în final o poză care nu pare deloc naturală. Totul are o măsură, la fel și editarea.

devushka-shlyapa-fotografiruetAlege unghiul perfect

Dacă te vei uita drept spre cameră, nu vei primi o poză prea spectaculoasă. La fel se va întâmpla dacă vei ține camera mai jos decât fața. Aceasta este o greșeală care îți va adăuga kilograme în plus. Cel mai bin ar fi să ții camera la nivelul ochilor sau chiar puțin mai sus. Caută unghiul tău perfect!

Pune în evidență părțile de care ești mândru

Ai un păr frumos? Atunci arată-l în poză. Ai o dantură perfectă? Zâmbește cu încredere! Ai ochi frumoși? Asigură-te că se văd bine în selfie. Îvață să te pui în evidență!

Dacă mai aveți și voi ceva idei la această temă, le aștept cu maxim interes în secția de comentarii.

 

NU SUNT COMENTARII

Lasă un comentariu