De ce e bine să folosim umidificatorul de aer pe timp de...

De ce e bine să folosim umidificatorul de aer pe timp de iarnă?

Iată că am intrat cu bine în cel mai rece anotimp al anului. Ce înseamnă asta? Geamuri închise permanent, calorifere pornite și un aer uscat deloc sănătos pentru organism. Cu toții ne bazăm pe radiatoare și calorifere pentru a ne încălzi în timpul iernii. Totuși, o temperatură optimă nu este suficientă pentru a ne asigura că sănătatea nu ne este pusă în pericol din cauza mediului. Dacă în timpul verii, umiditatea este mai ridicată, iarna ne expunem, când suntem în casă, la un aer foarte uscat care ne poate creea diverse problem de sănătate.

O metodă modernă pentru menţinerea nivelului optim de umiditate în aer este utilizarea unui umidificator de cameră. AirCalm este un dispozitiv de ultimă generație care păstrează nivelul perfect de umiditate în încăpere.

 Cu ce ne poate ajuta un astfel de dispozitiv? 

  • Ameliorează simptomele sinuzitei. Când aerul este prea uscat, sinusurile nu se pot goli corespunzător, iar respirația este îngreunată. Numeroase studii arată că aerul mai umed este benefic pentru a menține sinusurile sănătoase, lucru foarte important pentru persoanele care suferă de congestii nazale sau chiar de sinuzită.
  • Accelerează vindecarea. Fie că e vorba de răceală, de astm sau de alergii, umidificatorul AirCalm te ajută să-ți menții căile nazale umede, lucru care contribuie la procesul de vindecare în momentul în care ești bolnav.
  • Previne sângerările nazale. Când aerul din casă este prea uscat, mucoasa se usucă, se irită și este posibil să apară sângerări nazale. Umidificatorul AirCalm rezolvă și această problemă, păstrând mucoasa nazală umedă și flexibilă.
  • Sforăitul nu mai e o problemă. Umezeala produsă de către acest dispozitiv previne uscarea gâtului în timpul somnului și diminuează intensitatea sforăitului.
  • Nivel optim de umiditate uniform. Acest gadget împrăștie uniform aerul umed în încăpere, așa că petele de apă sau cele cu reziduuri minerale vor fi inexistente. Aerul sănătos este evacuat din umidificator la o viteză constantă, ceea ce oferă un aer umed, sănătos şi confortabil, fără să se formeze ceaţă în încăpere.
  • Menține pielea tânără. Nu e un secret că pielea uscată îmbătrânește mai repede. Nu degeaba există mii de creme hidratante, dar degeaba ai ”ritualuri de ungere” dacă aerul din casă este uscat. Umidificatorul AirCalm lăsat pornit pe timpul nopții îți ține pielea frumoasă și sănătoasă.
  • Atmosferă relaxantă. Pe lângă faptul că AirCalm păstrează nivelul perfect de umiditate în încăpere el mai poate servi și ca o lampă LED în camera copiilor sau ca difuzor de arome. Aceste priorități minunate ale dispozitivului oferă o stare de bine reducând tensiunile emoționale și anxietatea și îmbunătăște perfect calitatea somnului.

Menținerea unui nivel ideal al umidității pe timpul iernii vă protejează întreaga familie de disconfort sau de probleme de sănătate, iar organismul va fi mai pregătit să înfrunte temperaturile scăzute de afară. Mai ales pentru persoanele care au avut în trecut probleme respiratorii sau au suferit alergii, aerul uscat poate agrava aceste afecțiuni, așa că este cu atât mai important ca umiditatea locuinței să devină o prioritate.

NU SUNT COMENTARII

Lasă un comentariu