Cum poți obține un zâmbet strălucitor în doar trei pași

Cum poți obține un zâmbet strălucitor în doar trei pași

15

Care este culoarea fericirii?

Fericirea nu are culoare– ar spune mulți dintre noi- fericirea este un sentiment!

Eu aș îndrăzni să contrazic acestă idee generală și vă spun că fericirea pe care am simțit-o în ultimele zile are culoarea ALBĂ!

Albul dinților mei este fericirea ce mi-a înseninat diminețile și mi-a insuflat un val de încredere în mine.dinti

De ce nu am mai simțit acest sentiment frumos mai devreme? Pentru că dintotdeauna dantura mea a fost de culoare galbenă.

De mic copil aveam mari complexe din cauza dinților mei. Pe lângă faptul că nu erau deloc drepți, mai erau și galbeni. Din această cauză zâmbeam foarte rar, iar când o făceam îmi acopeream gura cu mâinile. Cu timpul mi-am pus aparat dentar pe care l-am purtat 2 ani. Când mi l-au scos am înțeles că problema s-a rezolvat doar pe jumătate. Chiar dacă dantura mi s-a îndreptat, culoarea galbenă firește că nu a dispărut. Deci complexele mele nu se grăbeau să mă părăsească….

Ajutorul a venit de la verișoara mea Ana, care recent se întorsese dintr-o călătorie prin Europa. Pentru că îmi cunoștea foarte bine problema, mi-a adus în dar benzile pentru albire a dinților Dental WhitestripsAna îmi povestise că în Europa nimeni nu mai apelează la tratamentele stomatologice pentru albire a dinților, deoarece acestea afectează în timp smalțul danturii. De aceea sunt atât de populare aceste benzi acolo, pentru că, utilizându-le obţii o dantură albă, fără a fi afectată structura dintelui. Super, nu-i așa?

albire-dinti-618x360Benzile pentru albire a dinților Dental Whitestrips  m-au eliberat de complexe în doar 14 zile!! Dinții mei au devenit perfect albi. Nu îmi venea să cred! Doar 30 de minute pe zi și un așa efect. Primele rezultate însă le-am observant deja după a doua aplicare. Deci, nu degeaba sunt atât de populare benzile Dental Whitestrips .

Câte ceva despre produs: Dental Whitestrips este soluția ideală pentru albirea dinților în condiții casnice. Acestea nu provoacă dureri și sunt sigure pentru smalțul dentar, nu cresc sensibilitatea dinților și sunt potrivite atât pentru femei cât și pentru bărbați. Le poţi folosi oriunde și oricând. În timp ce porți benzile de albire, poţi să faci duş, să navighezi pe internet, să te uiţi la telvizor, să citeşti sau chiar să vobeşti la telefon. Instrucțiunile de folosire sunt foarte simple. Trebuie să urmezi doar 3 pași:3d9a5d10ccfa45a4549bca7ba90d51e1_large

 1. Îndepărtează folia de protecţie de pe plasture.
 2. Aplică benzile pe dinți, fără să atingi gingiile. Asigură-te că sunt fixate bine.
 3. Îndoaie în spatele dinților capetele care au rămas în plus

Acum SURPRIZĂ!!! Benzile pentru albire a dinților Dental Whitestrips se găsesc și la noi în țară!! Face-ți comanda direct pe site-ul importatorului și primiți produsul original care vă va albi dinții într-un timp record. Eu deja mi-am comandat de pe acest site 2 cutii, una pentru mama și alta pentru soț. !! Doritorii pot procura benzile accesând acest link.

Iată cum arată produsul:

pimgpsh_fullsize_distr

Pot spune sigur că schimbarea nuanței  dinților a avut un efect pozitiv asupra mea și m-a determinat să zâmbesc mai des  :)) Sper că acest articol vă va fi de folos și cine știe, poate chiar voi ajuta pe cineva să-și găsească fericirea, la fel cum am facut-o eu )))

Mai multe detalii despre Dental Whitestrips

15 COMENTARII

 1. Cu 2 ani în urmă am folosit și eu pentru prima dată benzile Dental Whitestrips. Rezultatul a fost uimitor, dar cel mai uimitor este faptul că efectul rămâne așa pentru 12 luni!! Săptămâna trecută am făcut comanda și azi încep din nou să le folosesc. Vreau dinți și mai albi!!!)))

 2. Folosesc și eu aceste benze. Sunt foarte mulțumită de ele. Chiar își fac efectul foarte bine și prețul lor este foarte mic.

 3. Offf… Țigările astea mi-au stricat cu totul culoarea dinților. Noroc de soție, care mi-a comandat
  Dental Whitestrips. Într-o săptămână s-a schimbat tabloul… Dinții mei sunt albi ca niciodată!!!

 4. Câți bani am aruncat în vânt pentru tot felul de tratamente stomatologice de albire a dinților, dar nimic nu se compară cu efctul primit cu ajutorul benzilor Dental Whitestrips. Produsul oferă un rezultat uimitor fără a cheltui prea mult.

 5. Ca medic dentist confirm că tratamentele stomatologice pentru albire a dinților afectează negativ smalțul danturii. Personal le recomand pacienților mei benzile Dental Whitestrips. Efectul acestui produs este chiar uimitor.

 6. În familia mea se știe demult despre aceste benzi. Mama le-a încercat prima. Acum când zâmbim zici că sântem o familie din filmele de la Hollywood))))

 7. Nu am crezut în aceste benzi când li-am primit în dar de la un coleg. Dar când a 3-a zi de folosire am văzut că dinții sunt vizibil mai albi am rămas profund șocat. Chestia asta chiar merge!

 8. Pot confirma și eu că benzile Dental Whitestrips sunt cele mai bune. Mi-am albit dantura în doar câteva zile. Și se utilizează foarte ușor. Super super super!!!!

Lasă un comentariu